Hummels ide u Juventus?

Stara dama želi pojačati odbranu

Hummels ide u Juventus?

Kako prenosi Tuttosport, Juventus je postigao usmeni dogovor sa Hummelsom i njegovim agentom, oko mogućeg prelaska u Torino.

Odbrambeni fudbaler Borussie Dortmund i njemački reprezentativac, jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope u ovome trenutku, a najveće pretenzije pokazuje italijanski Juventus.

Kako piše Tuttosport, Hummelsov otac, ujedno i njegov agent, postigao je usmeni dogovor sa Upravom Juventusa o mogućem prelasku Nijemca u Torino, tokom januarskog prelaznog roka i sada je potrebno postići dogovor sa klubom.

Dortmund, navodno, traži 15 miliona eura, a Juventus će u transfer pokušati uključiti Eliu, kako bi smanjio cijenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti