Hummels: Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo

Defanzivac Milionera pred susret sa Madriđanima

Hummels: Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo

Real Madrid će sutra u okviru četvrtfinala Lige prvaka na svom Santiago Bernabeu stadionu ugostiti Milionere iz Dortmunda. 

Madriđani su prije susreta sa velikim rivalom Barcelonom uvezali 18 utakmica bez poraza. Međutim nakon poraza od Barcelone uslijedio je poraz i na Sanchez Pizjuan stadionu od Seville. Bez obzira na to Mats Hummels vjeruje kako ekipa Carla Ancelottija nije u krizi. 

"Gledao sam njihovu utakmicu protiv Barcelone. Ne može se pričati o krizi nakon te utakmice. Real Madrid nije nadigran u toj utakmici, a oni imaju igrače svjetske klase. Međutim nisu nepobjedivi, ali morate znati njihove slabosti," rekao je fudbaler Borussije Dortmund i dodao: 

"Real Madrid je više od Cristiana Ronalda. Imaju Karima Benzemu, Angela Di Mariju, kao i Garetha Balea. Taj klub je mnogo više od jednog igrača," rekao je Hummels.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.