Hummels: Sanches nije igrač, on je zvijer

Nijemac hvali saigrača iz kluba

Hummels: Sanches nije igrač, on je zvijer

D. Vejo

Njemačka je ispala sa Eura. Među onima koji se vraćaju svojim klupskim obavezama je i Mats Hummels.

Novog člana Bayerna raduje činjenica što će biti saigrač sa najmlađim učenikom a ujedno i finalistom Eura, Renatom Sanchesom. Nijemac o mladoj zvijezdi ima samo riječi hvale.

"On nije igrač on je zvijer. Svoj kvalitet pokazao je dolaskom u Bayern, a na prvenstvu je zablistao. Ko je imalo gledao kako igra na Euru shvatio je da se radi u velikom talentu. Jako je brz i sjajno barata sa loptom. Ima sposobnost da trči od jednog do drugog gola u šprintu. Jedva čekam da zaigramo zajedno u Bayernu", zaključio je za inostrane medije fudbaler Njemačke, Mats Hummels.

Renato večeras bije bitku za historiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi