Hunt na meti Hoffenheima

Hunt na meti Hoffenheima

Hoffenheim, klub reprezentativaca Bosne i Hercegovine Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića, mogao bi se pojačati Aaronom Huntom iz bremenskog Werdera.

23-godišnji njemački reprezentativac Hunt ima ugovor sa Werderom koji ističe krajem ove sezone, a pregovori oko produženja ugovora sa Werderom su prekinuti, što bi moglo značiti da bi Hunt mogao napustiti Bremen pod Bosmanovim pravilom naredne godine.

Hoffenheim bi itekako želio vidjeti Hunta u svojim redovima, a menadžer Hoffenheima Jan Schindelmeiser već se sastao sa Huntovim menadžerom Juergenom Milewskim, kako bi pokušali dogovoriti transfer.

Hunt je svojim dobrim igrama ove sezone na sebe privukao pažnju i engleskih premijerligaša Tottenhama i Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.