Hunt prodružio svoj ugovor s Werderom

Ostaje vjeran ekipi iz Bremena

Hunt prodružio svoj ugovor s Werderom

Edmir Škorić

Bundesligaš Werder iz Bremena uspješno je okončao pregovore s Aaronom Huntom te je mladi napadač potpisao novi četverogodišnji ugovor.

Tako će 23-godišnji Nijemac u Bremenu ostati do 2014. godine.

"Aaron Hunt se odlično razvio u posljednjih nekoliko mjeseci igrajući za Werder. Stvarno sam sretan što je odlučio nastaviti svoj put s nam. Apsolutno sam uvjeren da će on još napredovati i znam da još uvijek želi to postići igrajući za Werder", kazao je trener Thomas Schaaf.

Hunt je nastupao i za omladinski pogon Werdera, a do sada je postigao 20 golova u 101 nastup.

"Werde je bio i ostat će moj sportski dom. Ovdje se osjećam dobro i želim tu igrati narednih nekoliko godina. Imam dobre uvjete za to", kazao je Hunt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.