Huntelaar izgubljen, Pellegrini traži posao
Manuel Pellegrini bi prema Garganeseu trebao tražiti novi posao

Deset stvari koje će se desiti večeras

Huntelaar izgubljen, Pellegrini traži posao

Velike utakmice prilika su za pravljenje raznih priča vezanih za utakmicu u kojoj se sastaju dva velika rivala, u ovom slučaju dva najveća evropska kluba, Milan i Real Madrid.

Tako je pred večerašnji veliki derbi između Milana i Real Madrida na San Siru talijanski kolega Carlo Garganese predpostavio deset stvari koje će se dogoditi nakon utakmice. 

10. Ronaldinho ide pravo u krevet nakon osam sati provedenih na zabavama, dok će Kaka ravno u krevet nakon osam sati molitve.

9. Alfredo Di Stefano i Giuseppe Favali idu u šoping po novi štap za gospodina Di Stefana

8. Gennaro Gattuso i Christoph Metzelder će se potući zbog toga ko ima bolju bradu, a David Beckham će im pokušati prodati novi proizvod Gilletovog bica za brijanje

7. Iker Casillas će sagraditi veliki zid ispred svoje kuće, ali bezuspješno, Alessandro Del Piero će mu ga provaliti.

6. Cristiano Ronaldo i Clarence Seedorf idu da se klade na trke konje, a prvi kroz cilj prolazi Ruud Van Nistelrooy, slijede  Sergio Ramos i Raul, a Andrea Pirlo se ne takmiči.

5. Dida će postati novi "Padre Pio" Južne Italije zbog rupa u rukama

4. Xabi Alonso će provesti 30 minuta udarajući bivšeg trenera Rafu Beniteza, dok će se ovaj crveniti u licu

3. Marcelo će čitati knjigu  "Igranje lijevog beka "za neznalice  koju mu je posudio Paolo Maldini.

2. Pippo Inzaghi i Klaas Huntelaar će se igrati skrivanja i traženja. Pippo će biti diskvalifikovan zbog varanja, dok Huntelaar neće nikad biti nađen.

1. Manuel Pellegrini će tražiti novi posao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije