Huntelaar konačno rekao "da"

Selidba u Njemačku

Huntelaar konačno rekao "da"

Adnan Beganović

Holandski napadač Klaas Jan Huntelaar najvjerovatnije napušta Real i pridružuje se Stuttgartu. Ovaj transfer visio je u zraku, a jedina prepreka istom bio je sam napadač, koji je od Reala tražio odštetu zbog prekida ugovora.

Čelni ljudi Kraljeva nisu na to htjeli pristati, ali danas španjolski mediji javljaju da je holandski napadač konačno rekao „da“.

Prema navodima španjolskih medija popularne Švabe će na račun Reala uplatiti 18 miliona eura. Huntelaar i Stuttgart su navodno dogovorili sve uslove i samo je pitanje vremena kada će se holandski napadač pridružiti njemačkom klubu.

Podsjetimo, Real je Huntelaara doveo u januaru ove godine, a za njegove usluge platili su Ajaxu 20 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.