Huntelaar: Zašto ne osvojiti Scudetto?

Optimizam se širi San Sirom

Huntelaar: Zašto ne osvojiti Scudetto?

Edmir Škorić

Golovi holandskog reprezentativca Klaas-Jan Huntelaara donijeli su Milanu vrijednu pobjedu na gostovanju kod Catanije. Bivši golgeter Reala vjeruje da Rossoneri još uvijek imaju šanse osvojiti naslov Italije.

"Prvenstvo ne završava u novembru ili decembru. Istina, sedam bodova je puno, ali vremena ima. Dakle, zašto ne pokušati osvojiti Scudetto?", kazao je Huntelaar za Milan Channel.

Huntelaar tvrdi kako je u Italiji teže nego u Španiji, te očekuje da mu trener Leonardo ukaže više povjerenja.

"U Italiji je daleko teže nego u Španjolskoj, gdje se timovi ne postavljaju defanzivno. Sa novim sustavom, mislim da Milan može promijeniti moje karakteristike."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.