Huntelaar: Želim igrati, u protivnom odlazim

Holanđanin želi na SP

Huntelaar: Želim igrati, u protivnom odlazim

Edmir Škorić

Holandski napadač Klaas-Jan Huntelaar izdao je Milanu ultimatum. Njegova želja je zaigrati na SP-u, no ukoliko nastavi sjediti na klupi to mu neće biti moguće. Stoga, mladi golgeter želi ili više igrati ili pod hitno napustiti San Siro.

Klaas-Jan Huntelaar u zadnje vrijeme ne dobija previše šansi da pokaže svoje znanje u dresu Milana, očito jer trener Leonardo igra s jednom špicom (Pato). Stoga, bivši napadač Reala želi napustiti San Siro, ukoliko ne bude u planovima Leonarda.

"Ne znam hoću li ostati u Milanu. Igrao sam jako malo i Svjetsko prvenstvo se sve više pribižava", kazao je Huntelaar, te dodao.

"Svatko želi biti dio SP-a te sam svjestan da to neće biti moguće ukoliko nastavim sjediti na klupi. Leonardo me pohvalio, istina, ali ja znam da on preferira jednog napadača i ja želim više da igram."

Interesovanje za bivšim napadačem PSV-a, Heerenveena i Ajaxa je, navodno, nedavno pokazao i Manchester United.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.