Hurem: Čestitke Rusiji na zasluženoj pobjedi

Hurem: Čestitke Rusiji na zasluženoj pobjedi

Ženska seniorska reprezentacija je danas protiv Rusije rano došla do prednosti, ali je ipak izgubila visokim rezultatom.

Nakon utakmice selektorka Samira Hurem je izjavila:

„Ruskinje su pokazale da su iznad nas fizički, kvalitetom i igrom. Mi još uvijek nemamo igračice koje mogu da se kvalitetno suprotstave ovakvim ekipama. One su bolje i ja im čestitam. Ni sa izmjenama nismo napravile pomak u igri. Mi moramo da nastavimo da gradimo ekipu, a to je proces. Sada nas čeka utakmica sa Engleskom i ne smijemo im dati prostora. Pokušaćemo da im se suprotstavimo bolje nego što smo danas Rusiji.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije