Hurtić: Budemo li pravi, možemo pobijediti Radnik

Sarajevo gostuje u Bijeljini

Hurtić: Budemo li pravi, možemo pobijediti Radnik

Edmir Škorić

Sarajevo u devetom kolu Premijer lige gostuje Radniku u Bijeljini, a tim povodom danas je održana konferencija za novinare.

“Imamo par povrijeđenih igrača, to su Ikande i Kovačević, a ostali su spremni. Nećemo puno mijenjati vjerovatno, ali to nije definitivno", rekao je Hurtić, osvrnuvši se na protivnika:

"Sigurno da se radi o jednoj dobroj ekipi, njihovo mjesto na tablici govori da dobro igraju, imaju nekoliko iskusnih igrača, ali mi ako budemo pravi mislim da možemo pobijediti. Moglo bi presuditi ono što je presudilo i protiv Borca, psiha i dobro zalaganje. Naše je da se dobro pripremimo za utakmicu i da svi djelujemo kao jedno i onda ćemo sigurno igrati dobro".

Zrinjski? 

"Ne želim sada pričati o Zrinjskog, hajde prvo da odradimo utakmicu s Radnikom".

Napadač Krste Velkoski također je govorio o narednoj utakmici. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Radi se o jednoj kvalitetnoj ekipi koja nije slučajno na trećem mjestu. Imaju par iskusnih igrača i dobrog trenira, igraju dobro sa puno trke, a nama ostaje da se što bolje spremimo", dodao je Velkoski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti