Trener Sarajeva na meti navijača

Hurtić čuvao glavu od kišobrana

Treneru Sarajeva Almiru Hurtiću nije bilo jednostavno da napusti teren na Koševu nakon što je njegova ekipa doživjela sramotan poraz od Metalleghea (2:1).

Hurtić, koji ionako nije previše omiljen među pristalicama bordo tima, našao se na meti pojedinih navijača Sarajeva koji su bili izrevoltirani nakon novog posrtaja njihovog kluba.

Prema još uvijek aktuelnom treneru Sarajeva su sa istočne tribine poletjeli razni predmeti, a malo je nedostajalo da ga pogodi kišobran kojeg je 'za dlaku' izbjegao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi