Huseinbašić: Euforije nema, niti je smije biti

Zvijezda slavila na Otoci

Huseinbašić: Euforije nema, niti je smije biti

Adnan Beganović

Sjajnu partiju jučer su na Otoci pružili fudbaleri Zvijezde koji su na kraju sa 3:2 savladali Olimpic.

Iako su prije par kola bili otpisani, fudbaleri Zvijezde su stisli redove i pod vodstvom novog trenera Nermina Huseinbašića odigrali su nekoliko sjajnih partija, pa se sada nalaze bliže sredini nego dnu premijerligaške tabele.

Na Otoku su jučer izabranici Nermina Huseinbašića došli da se nadigravaju i takva igra im se na kraju isplatila.

"Ne bih nikog izdvajao, momci su odradili fantastičan posao. Ispoštovali su sve ono što smo se dogovorili u svlačionici. Došli smo na Otoku otvorenog garda i takva igra nam se isplatila. Međutim, euforije nema, niti je smije biti. U srijedu dočekujemo Mladost i samo pobjedom će bodovi s Otoke dobiti na važnosti", za SportSport.ba kaže Huseinbašić.

"Dobro smo prostudirali Olimpicovu igru, iskoristili smo njihove mane. Mislim da je susret opravdao očekivanja i doista bih volio da ovakvih duela u Premijer ligi bude što više. Olimpic je znao nositi bodove iz Gradačca, a jučer smo mi naplatili neke dugove. Na kraju ću ponoviti, da neću nikog izdvajati i da sam zadovoljan sa onom što su momci pružili, ali ću naglasiti i da ima mjesta za napredak. Nadam se da ćemo u narednim susretima biti još bolji", dodao je trener Zvijezde.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.