Huseinbašić: Pobjeda je imperativ
Nermin Huseinbašić, miljenik Zvijezdinih navijača

Zvijezda dočekuje Travnik

Huseinbašić: Pobjeda je imperativ

Edmir Škorić

Posljednju utakmicu jesenjeg dijela sezone Zvijezda će odigrati pred svojim navijačima protiv Travnika.

Nakon nimalo ugodnog poraza na Pecari od Širokog Brijega (5:0), igrači Zvijezde imaju sutra priliku iskupiti se svojim vjernim navijačima. Zmajevi su još uvijek u donjem dijelu tabele, ali bi im eventualna pobjeda donijela važne bodove u borbi za opstanak.

Travnik je u nešto boljoj poziciji, te će u Gradačac doputovati rasterećeno. U prošlom kolu Veziri su napravili neobičan preokret i nakon što su gubili sa 2:5, došli do pobjede (6:5) nad ekipom Modriče. Strateg Zvijezde Amir Durgutović računat će na skoro sve igrače. Tek je Jasmin Moranjkić "van stroja", i to zbog kartona. Dakle, vraćaju se Savić, Delić i Vasilić koji su propustili gostovanje u Širokom Brijegu.

"Kad god bismo gostovali na Piroti, govorili su nam kako su im prijeko potrebni bodovi. Ovaj put bodovi su nama potrebniji više nego ikad i naš jedini cilj je pobjeda. Mi ćemo dati svoj maksimum i uz pomoć navijača pokušati doći do ta tri boda, kako bi na jedan lijep način završili prvi dio sezone i oprostili se od domaće publike", kazao je za SportSport.ba ofanzivac gradačačke Zvijezde, Nermin Huseinbašić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.