Husejinović: Hvala navijačima na fantastičnom pozdravu

Vratio se u prvi tim Sarajeva

Husejinović: Hvala navijačima na fantastičnom pozdravu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na Koševu savladali Mladost sa 4:2 u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U početnom sastavo bordo kluba konačno se našao i Said Husejinović koji je odigrao sjajnu utakmicu, te je uspio da se upiše u listu strijelaca. Nakon utakmice iskusni fudbaler je priznao da mu je drago što se ponovo našao u prvom timu, ali da je još sretniji zbog toga što su ga navijači dočekali na sjajan način.

"Drago mi je prije svega zbog naše pobjede i dobre igre po dosta teškom terenu i vremenu. Mladost je kvalitetna ekipa, čvrsta, što se i večeras pokazalo na Koševu. Ipak, bili smo efikasni i smatram da smo zasluženo došli do nove pobjede", rekao je igrač Sarajeva, te nastavio. 

"Naravno, sretan sam što sam ponovo našao svoje ime u početnoj postavi. Hvala navijačima koji su me pozdravili na jedan sjajan način. Ja se osjećam dobro, naporno radim, treniram i takav pristup se uvijek isplati. Ponovo sam se upisao u strijelce i mogu reći da mi je drago što sam pomogao ekipi da dođe do nova tri bod".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Premijer lige BiH očekuje nas veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva koji se narednog vikenda igra na Grbavici.

"“Imamo jedan dobar niz, u dobroj smo formi i naravno da želimo to nastaviti. Svjesni smo važnosti nadolazeće utakmice protiv Željezničara i spremit ćemo se dobro za utakmicu. Sigurno je da će to biti derbi ovog dijela sezone, pored toga što je sarajevski derbi i mi želimo našu dobru formu potvrditi i na Grbavici. Uz veliku podršku naših navijača, očekuje nas jedna vrhunska utakmica", dodao je Husejinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi