Husejinović iz Werdera u Xanthi?

Husejinović iz Werdera u Xanthi?

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski internacionalac, koji je protekle tri sezone nosio dres njemačkog Werdera, Said Husejinović, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u grčkom Xanthiju.

Nakon što su čelnici Wedera prije nešto više od mjesec dana najavili raskid ugovora sa bh. internacionalcem, sve je izvjesnije da će Husejinović napustiti Bundesligu, te da će karijeru nastaviti u Grčkoj.

Naime, njemački mediji pišu da je za njegove usluge zainteresiran Xanthi, te da će najvjerovatnije naredne sedmice bh. fudbaler sa ovim klubom potpisati ugovor.

Podsjetimo, Husejinović je u Werder sigao 2008. godine iz tuzlanske Slobode, no nikako se nije uspio nametnuti šefu stručnog štaba njemačke momčadi Thomasu Schaafu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.