Husejinović ostaje do kraja sezone u Sarajevu!

Potvrdio za SportSport.ba

Husejinović ostaje do kraja sezone u Sarajevu!

Navijači Sararjeva mogu odahnuti. Said Husejinović je za SportSport.ba potvrdio da do kraja sezone ostaje na Koševu!

U velikoj pobjedi Sarajeva nad Levskim u drugom susretu drugog pretkola Evropske lige Husejinović je postigao dva pogotka i pokazao sve svoje kvalitete. Jasno da ova nogometaš nije uzalud boravio u Njemačkoj.

 

Nakon briljantne predstave protiv Levskog, u kojoj je bordo momčadi osigurao plasman u treće pretkolo i duele sa Zetom, Husejinović se našao na meti bugarskih klubova Ludogorec i CSKA iz Sofije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Međutim, on će, bar je tako rekao u razgovoru za SportSport.ba na današnjem treningu, ostati do kraja sezone na Koševu, što je automatski smjestilo ekipu Sarajeva u glavnog favorita za osvajanje Premijer lige, a i šanse za bolji plasman u Evropi su samim tim veće.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.