Husejinović: Željo nema šta tražiti na Koševu

Bordo momci uvjereni u trijumf

Husejinović: Željo nema šta tražiti na Koševu

Adnan Beganović

"Samo nas pobjeda interesuje. Dakle, ne trazmišljamo ni o čemu drugom. Željezničaru ćemo čestitati na tituli, ali Koševo će Plavi napustiti poraženi", za SportSport.ba je istakao fudbaler Sarajeva, Said Husejinović.

Iako je u bordo momčad došao nespreman u nekoliko utakmica je pokazao da je i pored toga trenutno daleko najbolji fudbaler Sarajeva. Njegovo ime je Said Huseinović i danas će u svojoj karijeri odigrati prvi vječiti derbi.

"Po prvi put ću igrati u vječitom derbiju. Atmosfera u timu je izvanredna, osjeti se neki pozitivan naboj i siguran sam da ćemo danas slaviti. Gorimo od želje, obradovat ćemo naše vjerne navijače", istakao je Husejinović za SportSport.ba i dodao:

"Moramo na terenu ostaviti posljednji atom snage. Ova utakmica nam mnogo znači, svjesni smo svi toga. Očekujem veliku podršku s tribina jer ista će nam biti od ogromne važnosti."

Nekadašnji fudbaler Verdera smatra da je Željezničar jako kvalitetna momčad, a Eldina Adilovića izdvaja kao najveću opasnost za svoj tim.

"Željezničar je jako kvalitetan, nema se tu šta mnogo dodati. Tabela i igre Željezničara dovoljno govore o svemu. Poznajem nekoliko momaka iz redova našeg rivala, dobri smo privatno, a što se tiče današnjeg susreta, najveća opasnost nam prijeti od Eldina Adilovića. Najbolji je strijelac lige, a to nije slučajno", zaključio je Husejinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti