Husić ostao, Musemić došao, prozivka u podne

Epilog događanja u Slobodi

Husić ostao, Musemić došao, prozivka u podne

Azmir Husić ostao je na čelu Upravnog odbora, epilog je skupštinskih zasjedanja u FK Sloboda. Hoće li Upravni odbor kluba biti rekonstruisan nije poznato, a i sam Husić je rekao kako su to klupsko tijelo napustili Nermin Čolić i Mato Đaković.

Pored ostanka Husića, druga važna stvar je rješavanje trenerskog pitanja. Poslije Smajila Karića, Miroslava Blaževića, Denisa Sadikovića i Alfreda Casimira, peti trener u vrijeme vladavine Azmira Husića bit će Husref Musemić.

Provjereni stručnjak u Tuzlu dolazi u ponedjeljak. Javnosti će biti predstavljen u 11 sati, a igračima tačno u podne kada će startovati Slobodine pripreme za proljetni dio sezone.

Izvjesno je kako Slobodin dres na proljeće neće nositi Semir Bajraktarević, Muhamed Omić i Adnan Šećerović, a nema sumnje kako će biti niz igračkih pojačanja. Sloboda još uvijek drži sudbinu opstanka u Premijer ligi BiH, ima povoljan raspored...

Kada je riječ o Skupštini Slobode četvorica delegata su zbog neopravdanih izostanaka brisani iz članstva. Riječ je o: dr. Samir Mačković, dr. Muris Đug, Mensur Galijatović i Enver Ćosićkić. Imenovani su novi članovi: Nermin Čolić, Fuad Baraković, Adis Husanović, Asim Hadžiselimović i Josip Duspara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije