Otpali Zec i Vladavić
Ermin Zec

Zbog povreda

Otpali Zec i Vladavić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je ostala bez Admira Vladavića, ali i Ermina Zeca, koji će zbog povreda morati propustiti utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Vladavić je obnovio povredu u jučerašnjem susretu protiv Vinodolskog, dok je Zec vukao povredu još od susreta svog Šibenika sa ekipom Karlovca u okviru Hrvatske nogometne lige. Mladi napadač Šibenika je tokom treninga pokazao da može odigrati jedno vrijeme, ali nije upotpunosti spreman, pa se neće naći na spisku putnika za Lisabon.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je večeras na sarajevski aerodrom, odakle će sutra u 10 sati odletiti put Lisabona, gdje se u subotu igra prvi susret baraža sa Portugalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.