Husić povukao asa iz rukava: Sa Zvijezdom napravio čudo, da li će sa Slogom?

Ratko Ninković naslijedio Vojvodića

Husić povukao asa iz rukava: Sa Zvijezdom napravio čudo, da li će sa Slogom? · Ekskluzivno

Endin Čaušević

Sloga iz Simin Hana jučer je zvanično potvrdila da Darko Vojvodić više nije trener ove ekipe, te da je s njim sporazumno raskinuta saradnja. Ipak, iz ovog kluba odmah su reagovali i ekspresno pronašli novog trenera.

Nakon što je sporazumno raskinuta saradanja sa Vojvodićem čelnici Sloge ekspresno su pronašli novo šefa stručnog štaba. Kako saznaje SportSport.ba Slogu će u nastavku sezone predvoditi nekadašnji trener Željezničara, Zvijezde i zagrebačkog HAŠK-a, Ratko Ninković.

Ninković i čelnici Sloge postigli su dogovor i ovaj stručnjak već u četvrtak će voditi trening ovog kluba iz Simin Hana. Podsjedimo, Ninković je provjereno bosanshohercegovačko trenersko ime koji je sa mnogo uspjeha vodio gradačačku Zvijezdu.

Od ekipe iz Gradačca napravio je pravo malo čudo za bh. prilike i uveo ih je u Premijer ligu, a pod njegovom palicom Zvijezda je svojevremeno pobjeđivala najveće bh. klubove Željezničar, Sarajevo, Zrinjski...

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti