Husić svjedočio, sutra na redu Selimović

Pojavio se u društvu Vugdalića

Husić svjedočio, sutra na redu Selimović

Azmir Husić danas se u svojstvu svjedoka pojavio u prostorijama NSBiH. 

Predsjednik FK Sloboda je podigao mnogo pažnje u bh. sportskoj javnosti nakon što je izjavio da je tuzlanskom klubu od strane FK Sarajevo nuđeno 20.000 KM za pobjedu protiv Mladosti iz Velike Obarske, a povodom ovih tvrdnji tužioci NSBiH su pokrenuli i istragu. 

U krovnoj kući bh. nogometa čine sve kako bi rasvijetlili slučaj i osim Azmira Husića na saslušanje će ispred FK Sarajevo morati doći i generalni direktor Dino Selimović, koji je već u nekoliko navrata negirao tvrdnje da je njegov klub nudio novac Tuzlacima. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svakom slučaju, Selimović mora u četvrtak doći na saslušanje u NSBiH i uskoro bi se moglo znati više o aferi koja je u javnosti nazvana "punac". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi