Huskić više nije generalni sekretar Čelika

Prekid saradnje

Huskić više nije generalni sekretar Čelika

NK Čelik ostao je danas bez generalnog sekretara.

Na toj funkciji prethodnih godina je bio Ismar Huskić, ali u međuvremenu odlučio je da se raziđe sa zeničkim klubom čiji će, kaže, ostati navijač.

"Da, danas smo dogovorili raskid saradnje. Trenutno nisam u mogućnosti da obnašam tu funkciju u ovim okolnostima. Putevi nam se razilaze u odnosu prema klubu i radu, ali svejedno ću ostati Čelikov navijač i nadam se da ćemo u budućnosti dočekati bolje dane kluba", kazao je Huskić za SportSport.ba, pa dodao:

"Čeliku želim od srca sve najbolje i da krene u smjeru u kojem treba da ide u koji kao klub zaslužuje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vijest o Huskićevom odlasku nije najbolje dočekana među navijačima, posebno ako se uzme u obzir da je uz klub bio u najtežim trenucima, kada su ga svi bili napustili.

U ovom trenutku još nije poznato ko bi ga mogao naslijediti.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

andi
smiješno,sad je sve jasno,Olgun sve ćisti,možda nešto i napravi,u našim ljudima nema srca,Ismar je divan momak ali je cuko poslušnik bez svojega ja ,garda,a to u svijetu biznisa i ponosa neide,mora se biti VUK,pratiti tradiciju,adete i ibićaje i ljudima hijenama poput Aydina Olguna rći stop i imati svoji rijeć,nažalost i prije Olguna Ismar je bio samo poslušnik,dok su presjednici i direktori pokrali sve i doveli Čelik do kolapsa,Ismar je slušao i radio,TO SA ONOM BAGROM POLUPISMENOM SELJAĆKOM TIPA ,Sarajlića Senada Porće Alije,te svih prije njih presjednika i sekretara i ne zaboravni naj kriminalniji duo u historiji Čelika PRELĐIĆ SEAD I MIRNES HUSEINAGIĆ.Zahvaljujuči cirkusantima trenerima tipa HAFIZOVIĆA,koji je 7 puta bio trener Ćelik aposlije rata i osvoji par mama koje je j.....bo da im sinovi igraju,nikada ništa drugo nije.DEŽURNA BUDALABBIO KOJA POJMA.NEMA...
2 0
zeničkidokosti
Sretnl Ismare, uvijek si mi bio drag kao covjek i kao osoba kja obnasa tu funkciju. Zelim ti sve najbolje u buducnosti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi