Husnija Arapović preuzima Travnik

SportSport.ba saznaje

Husnija Arapović preuzima Travnik

A. Beganović

Trenutno petnaestoplasirana momčad Premijer lige, NK Travnik, večeras će dobiti novog trenera, a informacije do kojih je došao SportSport.ba govore da će to biti Husnija Arapović.

Nekadašnji selektor fudbalske A2 reprezentacije Bosne i Hercegovine, te bivši trener Čelika i Sarajeva, Husnija Arapović, najvjerovatnije će preuzeti Travnik.

Iz izvora bliskih premijerligašu iz Travnika SportSport.ba saznaje da su čelni ljudi Vezira dogovorili saradnju sa Arapovićem, te da će ga večeras na Upravnom odboru i zvanično imenovati novim šefom struke.

Takao će Arapović naslijediti Harisa Jaganjca, koji je i najodgovorniji za loš plasman Travnika na kraju jesenjeg dijela sezone jer je u šest utakmica, koliko mu je trajao mandat, osvojio samo dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti