Musemić: Počeli smo da igramo tek nakon drugog gola Mladosti, bilo je kasno

Poraz Tuzlaka

Musemić: Počeli smo da igramo tek nakon drugog gola Mladosti, bilo je kasno

E. Škorić

FK Tuzla City je danas u Kaknju poražen od domaće Mladosti s 2:0.

Tuzlaci ostaju bez bodova i sve su dalje od Evrope. Prema riječima trenera Husrefa Musemića, njegov tim je zaslužio da postigne barem jedan gol danas, no Mladost je bila sjajna, a briljirao je i Velić na golu.

"Loše smo otvorili utakmicu, zbog greške smo primili gol. Počeli smo igrati tek kada je Mladost postigla drugi gol, ali mislim da je bilo kasno. Mislim da smo zaslužili barem jedan gol", rekao je Musemić, pa je dodao:

"Imali smo penal, dosta šansi, Velić je dobro branio, ali toje tako u fudbalu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne baš dobra najava za revanš Kupa protiv Sarajeva.

"Šta god da je bilo, nama je igrati protiv Sarajeva. Život ide dalje, fudbal će se i dalje igrati", dodaje Musemić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosansko
E moj Husrefe,nije biti trener samo psovati i vrijedjati igrace u togu utakmice,treba voditi ekipu dostojanstveno. Danas ti je gospodin iz protivnicke ekipe pokazao kako se igra,ponass i vodi utakmica...
8 1
jeroha1987
Hus je TITO , vrati nam se Huse.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti