Huub Stevens čeka kiks Armina Veha

Uprava Wolfsburga razmišlja o novom treneru

Huub Stevens čeka kiks Armina Veha

Adnan Beganović

Aktuelni njemački prvak Wolfsburg i u novu sezonu ušao je loše, a posljednje informacije govore da se treneru popularnih Vukova Arminu Vehu opasno drma stolica.

Naši reprezentativci Zvjezdan Misimović i Edin Džeko vrlo brzo mogli bi dobiti novog trenera, a inostrani mediji "šapuću"  da je susret 19. kola Bundeslige u kojem Wolfsburg dočekuje Koln presudni za sudbinu Veha.

Ukoliko momčad naših reprezentativaca ne upiše pobjedu Veh će najvjerovatnije dobiti otkaz, a kao najozbiljniji kandidat  za novog trenera Wolfsburga spominje je sadašnji trener Red Bull Salzburga Huub Steevens.

Podsjetimo, Stevens je već vodio nekoliko bundesligaških klubova i to Schalke, Herthu, Koln i HSV.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.