Hyypia oprezan: Zlatan čini čuda!

Apotekari ili Prinčevi

Hyypia oprezan: Zlatan čini čuda!

Ne sumnjamo da će žestoke duele večeras voditi Emir Spahić i Omer Toprak sa najboljih igračem PSG-a i jednim od najboljih napadača svijeta Zlatanom Ibrahimovićem. 

Biranim riječima uoči večerašnjeg dvoboja, o popularnom Ibri govorio je trener Apotekara Sami Hyypia.

"Ibrahimović je jedan od najboljih igrača na svijetu. Savršen špic koji poentira iz svih mogućih pozicija, čak i ako protiv njega odigrate bez greške. Zlatan stvarno čini čuda. Protiv njega treba igrati agresivno, pritisnuti ga da što manje dobija loptu,“ izjavio je Hyypia, te dodao:

"Želim da Ibrahimović po loptu mora ići skoz nazad do svojih stopera. Nadam se da će nas Francuzi podcijeniti. Ne pobjeđuje baš uvijek onaj sa više novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.