I Arsenal u redu za Huntelaara

Daily Mail tvrdi

I Arsenal u redu za Huntelaara

Edmir Škorić

Arsenalov trener Arsene Wenger, navodno, razmatra mogućnost kupovine Milanovog napadača Klaas-Jan Huntelaara u januarskom prelaznom roku.

Zbog raznih problema s povredama u ofanzivnom dijelu, Topnici su primorni dovesti najmanje jednog napadača u januaru, a Daily Mail navodi kako bi to mogao biti holandski golgeter i član Milana, Klaas-Jan Huntelaar.

Huntelaar od dolaska iz Madrida nije puno pokazao u dresu Milana, tačnije nije ni imao pravu priliku za to. I sam bivši igrač Ajaxa nedavno je kazao kako će napustiti San Siro, jer mu je potrebno više igre kako bi dobio poziv holandskog selektora za nadolazeće SP.

Osim Arsenala, Huntelaar je želja i Manchester Uniteda.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.