I Barca traži Van Der Wiela

I Barca traži Van Der Wiela

Nakon što je Chelsea objavio da je zainteresovan za holandskog reprezentativca Gregorya van der Wiela iz Ajaxa, javila se Barcelona, koja je također izrazila želju da dovede ovog mladog odbrambenog fudbalera.

Direktor fudbalskih operacija Chelsea Frank Arnesen potvrdio je prošle sedmice da je Chelsea zainteresovan za Van Der Wiela, te da bi klub sa Stamford Bridgea mogao po njega krenuti u narednom prelaznom roku.

Međutim, Barcelona je brzo reagovala, te, prema pisanju holandskih medija, spremila ponudu u visini od 20 miliona eura za Van Der Wiela. Katalonci užurbano traže zamjenu na desnom boku za Daniela Alvesa, koji po svemu sudeći neće produžiti ugovor sa ekipom sa Nou Campa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije