I Benitezu jasno da Mascherano odlazi
Hoće da igra sa Messijem: Javier Mascherano

Argentinac napušta Anfield

I Benitezu jasno da Mascherano odlazi

Javier Mascherano na pragu je prelaska sa Anfield Roada na Camp Nou, priznao je to čak i trener Liverpoola Rafael Benitez za Sky Sport.

Reprezentativac Argentine već je neko vrijeme na meti evropskog i španskog prvaka, a Mascheranov agent Walter Tamer u petak se sastao sa čelnicima Barcelone u Kataloniji kako bi dogovorio detalje ovog transfera.

Iako je Rafael Benitez znao reći kako neće pustiti Mascherana u Barcu, stvari su se promijenile nakon što je Argentinac izjavio kako mu se ne ostaje još jedna sezone na Anfieldu, te da mu je želja da se pridruži svom saigraču iz reprezentacije Argentine Leu Messiju u redovima evropskog prvaka.

Osim toga, Liverpool ovog ljeta neće imati previše novca za transfere, pa Benitez vidi prodaju nekih igrača kao način da nađe novac za pojačanja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti