I Brozović napušta Inter?

Na meti Arsenala

I Brozović napušta Inter?

Endin Čaušević

Marcelo Brozović mogao bi biti još jedan od igrača Intera koji je ovog ljeta promijenio klub.

O odlasku hrvatskog reprezentativca iz Intera špekuliše se već nekoliko mjeseci, a iako su mnogi mislili da su se strasti malo smirile čini se da baš i nije tako. Italijanski mediji objavili su danas da će ovaj fudbaler gotovo sigurno svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Navodno, veliki interes za Brozovića pokazao je Arsenal i jasno je da je ovaj 24-godišnjak velika želja Arsenea Wengera. Zbog lošeg odnosa sa čelnicima i navijačima Intera odlazak Brozovića sigurno ne bi bio iznenađenje.

Topnici su spremni platiiti oko 25 miliona eura za ovog fudbalera i mediji na Apeninima navode da se Inter neće mnogo cjenkati što se tiče Brozovića. Ovaj fudbaler je prošle sezone u svim takmičenjima za Inter odigrao 35 utakmica i postigao je sedam golova uz pet asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi