I Cambiasso vjeruje u "Ibrin" ostanak
Cambiasso i Vieira

FC Inter

I Cambiasso vjeruje u "Ibrin" ostanak

E. Škorić

Nakon što je produžio vjernost Interu na još pet godina, Argentinac Esteban Cambiasso pokušaće da ubijedi svoje suigrače da naprave isto, obzirom da smatra da klub ima svijetlu budućnost. Prvi na meti je "Ibra" koji je postao zaštitni znak Intera.

Argentinac je nedavno produžio ugovor sa Interom na još pet godina, pa će tako "plavo-crni" dres nositi do 30. juna 2014. godine.

"Mislim da svi moji suigrači znaju da je Inter klub za velike domete. Još nisam vidio u svlačionici da se neko ne slaže sa ovim.", potvrdio je defanzivac Intera u interviju za Tuttosport.

Kao i sve zaljubljenike "nerazzurra" i Cambiassa brine slučaj Ibrahimović budući da je po pisanju medija, Šveđanin nezadovoljan u klubu, te da bi mogao preseliti u Barcelonu.

"Stvarno nisam pročitao novine, a nisam gledao ni TV, no mogu reći da osjećam kako će Ibrahimović ostati u klubu. "Ibra" je predan ovom klubu, i sastavni je dio njega."

Priliku da napravi još jedan veliki korak prema novom "scudettu", koji bi bio uzastupno četvrti, Inter ima već sljedeće sedmice kada putuju u Udine, gdje ih na stadionu "Friuli" čeka Udinese.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.