I Čurić napušta Velež

Zbog privatnih stvari

I Čurić napušta Velež

O. Lekić

Nakon Armina Jazvina, Maida Jaganjca, Milana Kneževića, Željka Kuzmića i Rijada Demića boje Veleža u nastavku sezone po svemu sudeći neće braniti ni Anel Čurić. 

Veznjak sa bogatim premierligaškim iskustvom u Velež je došao pred početak sezone iz Travnika, a od dolaska Ibre Rahimića na kormilo tima postao je jedan od važnijih kotača u Veležovom veznom redu.


Ipak, Čurić je odlučio da svoju karijeru nastavi u nekom od klubova bližih njegovom domu, a razlog je lične prirode.

"Žao mi je, ali iz Veleža jednostavno moram otići. Bilo mi je lijepo u Mostaru, ali život je takav", kaže Čurić te dodaje:

"Trenutno putujem svojima, a u Mostar bi se trebao vratiti sredinom sedmice kako bi sa čelnicima kluba riješio administrativne stvari. O novoj destinaciji zaista u ovom trenutku ne znam ništa. O fudbalu manje razmišljam posljednjih dana".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.