I dalje bez Nurkovića i Erića

NK Travnik na pripremama

I dalje bez Nurkovića i Erića

Nogometaši Travnika nastavljaju sa pripremnim treninzima. Trener Nedžad Selimović sa ekipom radi dva puta dnevno na terenima u Docu i Piroti. No, i dalje je bez dvojice važnih igrača koji su u jesenjem dijelu prvenstva dali veliki doprinos u skaupljanju bodova

„Vratar Nurković i mladi Erić još uvijek se nisu priključili saigračima. Razlog su mogući prelasci u druge klubova, a izgledne su ponude koje bi zadovoljile njihove uslove, a njihov eventualni odlazak svakako bi u mnogome poremetio planove Travničana u proljetnom dijelu sezone.

"Od novih igrača koji su krenuli sa nama u pripremni period iskazao se mladi Zatagić, a iz Laktaša se na Pirotu vratio i Mujakić.“, kaže Selimović.

Iduće sedmice Travnik će odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv bugojanske Iskre, a definisan je i odlazak u Makarsku gdje bi Veziri trebali stići 11. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.