I Elvis Ćorić napušta Zvijezdu
Kodro, Ćorić, Vasilić i Vladavić.

Osipanje kluba u Gradačcu

I Elvis Ćorić napušta Zvijezdu

E. Škorić

Onaj uigrani tim Ratka Ninkovića od prošle sezone, čini se, neće biti ni približan timu koji ga čeka u nadolazećem prvenstvu. Igrači polako odlaze, a novi u nizu je i napadač Evlis Ćorić koji je za SportSport.ba potvrdio kako odlazi iz kluba.

U Gradačcu se nastavlja rasipanje igračkog kadra, a pojačanja, osim Dragiše Lazića, za sada, još uvijek nema. Ranije su klub napustili Dragan Matić, koji je završio sa fudbalskom karijerom, Ivica Babić, Sabit Alimanović, Anel Pjanić, a doznajemo da nije ostalo na tome.

Neslužbeno saznajemo da se najbolji strijelac Zvijezde, Damir Smajlović, nalazi na pripremama u, za sada, nepoznatom klubu. Velibor Vasilić vratio se u Gradačac. no još nije sigurno hoće li se tu i zadržati, obzirom da je bh. reprezentativac bio na pripremama u Sturmu iz Graza. Svoje nezadovoljstvo iskazao nam je i Elvis Ćorić, napadač koji je na izlaznim vratima kluba.

"Sutra odlazim, nažalost. Ja i klub se nismo mogli dogovoriti i potražit ću novu sredinu", rekao je Mostarac za naš portal.

Gdje će nastaviti karijeru još se ne zna, no potvrđuje da bi se mogao vraiti u svoj matični klub.

"Ne znam tačno gdje ću nastaviti, zaista ima više opcija. Ne isključujem ni mogućnost povratka u mostarski Velež za koji me vežu lijepe uspomene."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije