I Estonci vjeruju u pobjedu BiH
Bh. navijači u Talinu

Talin obojen u plavo-žuto

I Estonci vjeruju u pobjedu BiH

Prijestolnica Estonije Talin ovoh će dana biti obojena u žuto-plave boje Bosne i Hercegovine.

Navijači naše fudbalske reprezentacije od danas sa svih krajeva svijeta pristižu u ovaj baltički grad, gdje sutra naši Zmajevi igraju odlučujuću utakmicu kvalifikacija sa domaćim timom.

Talin nas je dočekao veoma hladan. Temperatura iznosi svega oko sedam stepeni i kiša je padala cijeli dan. To, međutim, nije spriječilo odlično raspoloženje u bh. taboru.

Svi su uvjereni u pobjedu Bosne i Hercegovine u sutrašnjoj utakmici, pa i sami Estonci, koji su inače veoma gostoljubivi i prijatni.

"BiH će pobijediti sutra, to je sigurno", kaže nam simpatični fotoreporter estonske novinske agencije koji je na aerodromu u Talinu čekao bh. delegaciju. "Estonija nema nikakve šanse da se kvalifikuje, a za vas je ova utakmica od ogromnog značaja. Mislim da nismo dovoljno kvalitetni da pobijedimo.

Inače, ovdje u Talinu vlada manje, više slabo interesovanje za sutrašnju utakmicu, što i ne treba čuditi s obzirom da se Estonci i ne mogu pohvaliti kako su neka fudbalska nacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.