I Gavarić u Slobodi
Fukare bi na proljeće mogle doći na svoje

Tuzlaci najaktivniji u prelaznom roku

I Gavarić u Slobodi

Ako je suditi prema prvim danima priprema tuzlansku Slobodu u proljetnom dijelu sezone Premijer lige BiH očekuju mnogo bolji dani. Dolaskom na klupu Slobode Vlatka Glavaša Tušnjem su počeli  puhati neki novi vjetrovi.

Danas je Sloboda dovela još dva pojačanja u ovom prelaznom roku. Novi članovi tuzlanskih crveno-crnih su dosadašnji igrač sarajevskog Olimpika Goran Gavarić koji dolazi na preporuku Vlatka Glavaša koji mu je bio trener jesenas u Olimpiku i kao što smo već pisali Alvin Karadđa

‘’Gavarić je igrao kod mene u Olimpiku, vrlo je zahvalan vezni igrač. Menadžer Slobode Adem Šabović dogovorio je uslove ugovora s njim i ja ga očekujem na treningu. Takođe mi je drago da je klub još ranije angažirao Miloševića I Damira Smajlovića, za koje sam još u Olimpiku bio zainteresovan. Razmišljamo o još dvojici igrača, ali zasad neću otkriti njihova imena”, rekao je Glavaš za jedan tuzlanski portal.

Prije Gavarića i Karadže na Tušanj su stigli Semjon Milošević, Elmir Kuduzović, Šerif Hasić, Damir Smajlović, a pred potpisom ugovora je još jedan povratnik Ognjen Krasić koji bi trebao popuniti prazninu na desnom boku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.