I Juventus želi mladu nadu Uniteda

Januzaj u Juventusu?

I Juventus želi mladu nadu Uniteda

Midhat Šljivak

Nakon što je interes za mladog fudbalera Manchester Uniteda Adnana Januzaja pokazao gradski rival City, za ovog 18-godišnjeg Belgijanca zainteresovan je  i torinski Juventus.

Januzaju ugovor s Manchester Unitedom ističe na kraju sezone, a njegov agent je već u kontaktu sa trenerom Juvenutsa Antoniom Conteom. Navodno, Conte zahtjeva da pregovori počnu već sad, kako bi što prije došlo do dogovora.

Ukoliko bi Jnauzaj potpisao za Juventus, tamo bi se pridružio Paulu Pogbi, koji je također nosio dres Uniteda u mlađim kategorijama, a u Juventusu je doživio pravu afirmaciju.

Ipak, ni Manchester United neće lako odustati od Januzaja, a David Moyes je istakao da je njegov primarni cilj zadržavanje Januzaja u klubu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.