I Knežević za Hadžiđulbićem u Zvijezdu
Milan Knežević

Drugo pojačanje u Gradačcu

I Knežević za Hadžiđulbićem u Zvijezdu

Edmir Škorić

Milan Knežević je jedan u nizu igrača koji su napustili redove mostarskog Veleža, a karijeru će nastaviti u Zvijezdi iz Gradačca.

Milan Knežević je danas dogovorio saradnju sa gradačačkom Zvijezdom, a ugovorom za klub sa Banja Ilidže vezan je naredne dvije godine. Već sutra bi se trebao priključiti treningu popularnih Zmajeva koje sa klupe vodi trener Zoran Ćurguz.

U Zvijezdi su Kneževića doveli kao pojačanje na poziciji desnog beka, gdje su ostali deficitarni odlaskom Zorana Brkovića.

"Zadovoljan sam transferom u Zvijezdu. Svakako se radujem novim izazovima i nadam se da ćemo naredne godine biti u samom vrhu Premijer lige", kazao je Knežević za SportSport.ba

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.