I Lazio želi Julio Cruza
Argentinac na meti Fiorentine, Napolija i Lazija

Trka za napadačem Intera

I Lazio želi Julio Cruza

E. Škorić

U utrku za napadačem Intera Juliom Cezarom uključio se i rimski Lazio, od ranije se za ovog igrača interesuju Napoli i Fiorentina, budući da je Argentinac dostupan kao slobodan igrač.

Argentinski napadač iz redova milanskog Intera vjerovatno će potražiti novu sredinu, onu gdje će više igrati, očito na Meazzi nije bio najsretniji. Budući da mu je ugovor sa Interom istkeao, Julio Cezar čeka "onu pravu" ponudu.

Čini se kako su Napoli i Fiorentina ponudili do sada 1,5 milion eura Cruzu za jednu godinu ugovora, a najnovija izvješća u Italiji tvrde da se u utrku ozbiljno uključio i Lazio.

"Nebesko-plavi" su, također, spremni izdvojiti veliku sumu novca za usluge tridesetčetverogodišnjeg Argentinca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti