I Lukaku odlazi u redove bogatog kluba?

PSG želi Belgijanca

I Lukaku odlazi u redove bogatog kluba?

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Romelu Lukaku uskoro bi mogao napustiti redove Evertona.

Već dugo se špekuliše o tome da Lukaku želi napustiti Everton, te svoju karijeru nastaviti u klubu koji se redovno takmiči u Ligi prvaka. Engleski mediji jučer su objavili da se Edinson Cavani nalazi na meti Manchester Uniteda, a već danas se pojavila vijest da je PSG našao zamjenu za Urugvajca.

Navodno, čelnici PSG-a već su kontaktirali Everton, te su vlasnicima engleskog kluba dali do znanja da žele kupiti Belgijanca. Ukoliko PSG ostane bez Cavanija gotovo sigurno da će njegova zamjena biti upravo Lukaku.

Ako Everton pristane da proda ovog napadača špekuliše se da bi mogao zaraditi preko 70 miliona eura. Ljetos se govorilo da će se belgijski napadač vratiti u Chelsea, ali od tog transfera na kraju nije bilo ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi