I Marko Marin na popisu Redknappovih želja

Tottenham sprema momčad za Ligu prvaka

I Marko Marin na popisu Redknappovih želja

Edmir Škorić

Trener londonskog Tottenhama Harry Redknapp nastavlja sklapati momčad koja će braniti boje Spursa u Ligi prvaka naredne sezone.

No, zasad nema konkretnih pojačanja, iako se nekoliko igrača nagovještavalo kao pojačanja na White Hart Laneu. Popisu želja Redknappa se pridružio i Marko Marin, mladi igrač bremenskog Werdera i član njemačke reprezentacije.

Marin se smatra jednim od najboljih mladih igrača u Bundesligi, a Redknapp bi, piše britanski Mirror, izdvojio 14 miliona funti za njegov potpis.

Igrač koji je rođen u Bosanskoj Gradišci bio je ključan za Bremenovce prošle sezone, kada je Werder završio na treem mjestu i izborio Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.