I Messi dao podršku: Naprijed Tito, svi smo uz tebe!

I Messi dao podršku: Naprijed Tito, svi smo uz tebe!

Edmir Škorić

Tito Vilanova od večeras nije trener Barcelone. Bolest s kojom se već neko vrijeme bori ne dozvoljava mu da nastavi trenirati katalonsku momčad.

Na vanrednoj konferenciji za novinare predsjednik Barcelone Sandro Rossell je kazao kako Vilanova zbog bolesti neće više voditi Barcelonu, te da će sljedeće sedmice biti poznat njegov nasljednik.

Cijeli nogometni svijet daje podršku Vilanovi da istraje u borbi za život. Među njima, naravno, i najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

"Izdrži Tito! Svi smo uz tebe u ovoj borbi", napisao je Messi na svom profilu na društvenoj mreži Facebook ispod fotografije na kojoj se nalazi zajedno sa svojim sada već bivšim trenerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti