I njemu je san ispunjen!
(Foto: EPA)

Malcom se obratio nakon potpisa za Barcu

I njemu je san ispunjen!

Midhat Šljivak

Mladi Brazilac Malcom (21) od jučer je novi član Barcelone.

Krilni napadač došao je iz redova francuskog Bordeauxa u nevjerovatnoj transfer sagi u kojoj je najviše izgubila italijanska Roma.

Rukovodstvo Vučice dogovorilo je transfer ovog fudbalera. On je pristao doći u Rim, ali predomislio se kada je stigla ponuda Barcelone i postao je član ovog tima.

Kao i mnogim drugim fudbalerima i njemu je "san" bio igrati za "najbolji tim na svijetu"...

"Ostvario mi se dječački san. Nadam se da ću donijeti dosta radosti navijačima. Jedva čekam da krenem sa radom. Ovo je zaista jedinstven osjećaj. Ostvario sam san i igraću za najbolji tim na svijetu. Nestrpljivo čekam da upoznam saigrače u Barceloni", istakao je Malcom.

Da se nije uključila Barca i dovela ga u svoje redove, brazilski fudbaler bi vjerovatno iste riječi pričao danas na press konferenciji Rome, ali nakon ovog što je napravio u Rimu je itekako nepoželjan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Halo portal mrzitelja Barcelona. Pa da mu je bio san da igra za Romu, mislis da ne bi stopirao ovaj transfer kad je vec sve zavrseno bilo s Romom? Znaci isto je igrati za Romu i za Barcelonu bosnje? A? Kakvi ste vi primitivci, to nidje nema.
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi