I Pavel Nedved rekao zbogom

I Pavel Nedved rekao zbogom

U nedjelju je Olimpijski stadion u Torinu bio na nogama, ne zbog pobjede Juventusa nad Laziom, već što je svoju posljednju utakmicu odigrao Pavel Nedved.

„To je bilo to, sada konačno mogu prestati trčati“, rekao je sjajni Čeh nakon posljednjeg sudijskog zvižduka u svojoj karijeri.

Sudbina je htjela da Nedved svoju posljednju utakmicu odigra upravo protiv ekipe u kojoj je proveo dugo vremena.

„Osjetio sam toliko pozitivne energije od saigrača i navijača, ali i protivničkih igrača kluba za koji sam nekad igrao, pa im se osjećam dužan zahvaliti. Odlazim u penziju mirne savjesti jer znam da smo zajedno ostvarili neke velike stvari“.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti