I Pique ostaje bez Svjetskog prvenstva?

Mogao bi pauzirati četiri mjeseca

I Pique ostaje bez Svjetskog prvenstva?

Edmir Škorić

Nedugo nakon što su saznali da će na duži period ostati bez golmana Victora Valdesa, Barcelonu je zahvatio još jedan peh.

Valdes će zbog povrede propustiti narednih šest mjeseci, pa i Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a sada se povrijedio i stoper Gerard Pique.

Pique je poslije 11 minuta sinoćnje utakmice Barcelone i Atletica morao napustiti igru. Povrijedio se nakon vazdušnog duela s Diegom Costom, nezgodno pao na leđa i povrijedio kuk (prema pisanju španskih medija).

Još nema zvaničnih informacija o Piqueovoj povredi, mada je Mundo Deportivo izvijestio svoje čitatelje kako će stoper španske reprezentacije pauzirati i do četiri mjeseca. On je Nou Camp jučer napusito u invalidskim kolicima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti