I potencijalno pojačanje Sarajeva se obradovalo tituli

Dolazi li na Koševo?

I potencijalno pojačanje Sarajeva se obradovalo tituli

FK Sarajevo proglašen je šampionom BiH drugu godinu zaredom.

Izvršni odbor N/FSBiH odlučio je prekinuti takmičenje u Premijer ligi BiH i aktuelno stanje na tabeli priznati kao konačno, što je značilo da je novi/stari prvak naše zemlje - FK Sarajevo.

Na ulicama Sarajeva pristalice bordo boje već su počele slaviti, a ovakav rasplet situacije obradovao je i bivšeg bh. reprezentativca Anela Hadžića, koji se pominje kao moguće pojačanje za ljetni prijelazni rok.

Na svoj Instagram profil postavio je fotografiju povodom osvajanja nove, sedme po redu, titule i tako još jednom zagolicao maštu navijačima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Hadžić se nedavno razišao sa mađarskim MOL Fehevarom i slobodan je u izboru nove sredine. Nedavno je još jednom potvrdio da je u kontaktu sa Emirom Hadžićem i da nije nemoguće da ga od ljeta gledamo na premijerligaškim terenima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi