I PSG se uključio u utrku za Pedra

I PSG se uključio u utrku za Pedra

Edmir Škorić

Španski reprezentativac Pedro (26) nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova.

Za Pedra je zainteresovan menadžer Arsenala Arsene Wenger, a konkurenciju je dobio u vidu bogatog francuskog kluba PSG-a.

Parižani su već poslali ponudu tešku 35 miliona funti na adresu Barcelone, no Katalonci su istu odbili. Pedro je svjestan da bi mogao preseliti na klupu dolaskom Neymara iz Santosa, iako mu je bar malo više prostora ostavio David Villa, koji je prešao u Valenciju.

Ostat će Pedro najvjerovatnije do kraja Svjetskog prvenstva u Barceloni, a onda bi trebao razmotriti razne ponude. Mediji navode da će PSG spremiti novu, poboljšaniju ponudu, dok se očekuje da konačno i Wenger nešto uradi po pitanju transfera, jer navijači su očajni i nemaju previše strpljenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti