I PSG želi Berbatova

I PSG želi Berbatova

Veći broj evropskih klubova stupio je u kontakt sa Manchester Unitedom zbog interesovanja za bugarskog napadača Dmitra Bedrbatova.

Novi u nizu klubova koji bi u svojim redovima voljeli vidjeti Berbatova je Paris St Germain, čiji su novi vlasnici milijarderi iz Katara, a novi menadžer doskorašnji trener Intera, Brazilac Leonardo.

Osim PSG-a, za Berbatova su zainteresovane njemačke ekipe Bayerna iz Municha i prvaka Njemačke Borussije iz Moenchengladbacha.

U Italiji je interesovanje za bugarskog napadača pokazao Milan, ali za sada nije bilo konkretnih pregovora sa Manchester Unitedom oko ovog transfera.

"Za sada nema nikakvih novih vijesti jer se nisam čuo ni sa kim. Znaćemo više vezano za transfer Berbatova nakon što obavimo pregovore sa Manchester Unitedom", rekao je agent bugarskog napadača Emil Dantchev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.