I Rahimić danas stiže u Sarajevo?

Odogođen susret Krila Sovjetov - CSKA

I Rahimić danas stiže u Sarajevo?

Utakmica drugog kola fudbalskog prvenstva Rusije između Krila Sovyetov i moskovskog CSKA je bila planirana da se igra večeras, ali je ovaj susret odgođen.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić, član moskovskih Armejaca, trebao je biti u sastavu za ovu utakmicu, pa je zobg toga bilo i planirano njegovo kašnjenje na okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Međutim, s obzirom da je ovaj susret ipak odgođen, Rahimić bi se ipak mogao pojaviti danas u hotelu Hercegovina na Ilidži, što znači da će selektor Safet Sušić na sutrašnjem treningu imati sve igrače koje je pozvao za susret sa Rumunijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.